Ditec port- og dørautomatik

/global/scaled/1727x750x1x150x1000x435/Entrematic-entrematicDK-images-Ditec_Qik-barrier.jpg

Ditec tilbyder et komplet sortiment af intelligent, høj kvalitet af port- og dørautomatik. Porte og døre med karakteristisk design som er velegnet til både indvendig og udvendig brug i bolig- og erhvers- og industribygninger.

Dokumenteret ekspertise, ansøgning ekspertise, samt engagement i forskning og udvikling sammen med et fremragende kundesupport gør Ditec-produkter til det fortrukne valg for tusindvis af kunder over hele verden.

Nemt at anvende og helt pålidelige , at Ditec automatiserede entreautomatik og system optimer effektiviteten og energibesparing, samtidig  minimeres miljøbelastningen, især i klimakontrollerede miljøer.

Ditec-sortiment omfatter porte og bomme, døre, garage- og industriporte, alle med et perfekt mix af smarte høj kvalitets funktioner og skræddersyet tilpasninger. Produkterne er enkle at installere og anvende. Der udnyttes den mest avanceret teknologi og med et tiltalende design fremhæves dine bygningerne. Gitterlåse- og bomautomatik giver sikkerhed og funktionalitet. Et design og stil som starter ved  indgangen til boligen eller industrielle og kommercielle bygninger.

Gitterlåger & bomme

Gitterlåge- og bomautomatik giver sikkerhed og funktionalitet. Et design og stiludtryk som starter ved indgangen til boligen eller industrielle og kommercielle bygninger.

Døre

Et udbud af dørautomatik i høj kvalitet som er nem at anvende, kombineret med  avanceret teknologi til jævn drift. Ditec automatiske døre er designet til at passe ind til forskellige typer af bygninger, lige fra det moderne til det klassiske. Sortimentet indeholder både skydende og hængslede døre, komplet med avanceret profilsystemer i aluminium.

Garageporte

Vore garageporte giver kunden et sikkert og smart produkt, som passer  til forskellige typer af garager. De er enkle at anvende og betjene. Designet er kombineret med isolering og lydisolering. Sikkerhed har aldrig været så stilet.

Hurtig  rulleporte

Ditec hurtig rulleporte  er konstrueret for de mest varierende miljøer, og sikrer effektiv drift og hjælper med at forhindre potentiel skader på både mennesker og gods. Den selvreparerende funktion reducere risikoen for, at en port ikke kan bruges og det modulære dockksystem tillader, at hvis en sektion er beskadiget, kan den udskiftes nemt og hurtigt. For at imødekomme kundernes skiftende behov, leveres alle porte med et bredt udvalg af robuste motorer, dimensioner, tilbehør og farve.

Alle vores produkter, som automatiske gitterlåger, automatiske døre og industriporte er certificeret og følger Europæiske og internationale standarder.