Dynaco hurtigkørende rulleporte

/global/scaled/4256x1848x0x352x1000x435/Entrematic-entrematicDK-images-Dynaco2.jpg

Dynacos high performance hurtigkørende rulleporte er designede for højeste sikkerhed. Elimineringen af den hårde underkant betyder at ingen farlige dele er i bevægelse når porten anvendes, hvilket giver den bedste sikkerhed for personalet. Det er simpelt. De fleksible letvægts porte former sig bøjeligt og bidrager til din sikkerhed.

Dynaco’s high performance hurtigkørende rulleporte åbner og lukker ekstremt hurtigt, hvilket bidrager til større produktivitet og effektivitet i virksomheder med følsomme vare og persontrafik, herved bliver arbejdsflowet ikke blokeret. Porten fylder et minimum af den værdifulde gulvplads og er nem at betjene. Porten vil også bidrage med at sænke energiomkostningerne og indeklimaet kan kontrolleres.

Vedligeholdelsesomkostninger er begrænset, på grund af en patenteret, meget værdsat, Selvreparerende funktion. Hvis porten løsnes fra dens side profiler ved kollision, nulstilles automatik til fuld funktion – uden omkostning for driftstop, ingen service opkald, ingen menneskelig indgriben.

High-speed porte med effektiv tætning

Dynaco-porte er designet  til at forsegles på alle fire sider, således at der skabes en barriere mod støv, snavs og forurening, som gør dem til et glimrende valg for eks. Farmaceutisk eller fødevareproduktion. Ud over ren rummet, tilbydes  specifikke produkter mange års erfaring og know-how i applikationer for fryseopbevaring, større og udsatte ydre åbninger, samt de specifikke behov i brancher for sundhedspleje, bilindustrien, højteknologisk produktion, landbrug, affaldshåndtering, detail og varehuse.

Effektiv tætning og selv-reparation er en unik kombination indenfor industrien. Alle Dynaco-porte opfylder naturligvis kravene  EN12341 EEC. Alt dette gør Dynaco hurtigkørende rulleporte til det sikreste valg for alle slutbruger, en sikker investering og et sikkert valg for at nå dine mål.