EM dørautomatik for persontrafik

/global/scaled/3456x1504x0x117x1000x435/Entrematic-entrematicDK-images-EM_EMSL.jpg

EM Svingdørsautomatik, skydedørsautomatik, profilsystem og dørlukker er enkle at installere og muligt at konfigurere for specifikke behov og krav.

EM dørautomatik for persontrafik og dørlukker karakterers  ved  sikkerhed i verdensklasse og topmoderne design. Et komplet udbud af automatik dørlukker for perontrafik, ideelt for boligen, erhvervs bygninger og sygehuse

Vore produkter er enkle at montere og lette at tilpasse for specifikke behov og passer til både eftermonteringer og ny installationer.

EM-specialister yder professionel service til distributører og installatører baseret på en smart og omkostningseffektiv ved 24/7- logistik. Simpelt bestillingsprocedurer og en organisation som er omkostningseffektiv ved leverancer.

Skydedørsautomatik

EM skydedørsautomatik er konstrueret for en række formål og kan kombineres med mange forskellige profilsystemer. Hurtigt og enkelt at installere og fås i standardlængder, et fremragende valg for enhver kommerciel eller offentlig bygning, samt beboelsesejendomme.

Svingdørsautomatik

Velegnet til indendørs og udendørs brug og kan anvendes på alt lige fra den private bolig, sygehuse, detailhandel, hvor der er høj persontrafik.

Profil system

Tilgængeligt i både 20 og 30 millimeters bredde. EM profilsystem findes i Natureloxeret og rå alu og kan kombineres med mange forskellige løsninger.
Alle systemer levereres i separate profiler med gummi- og fixeringsdetaljer som skæres til og samles til et komplet profilsystem.

Dørlukker

Et stort udbud af EM dørlukkere som stort set kan dække alle behov, lige fra lette døre for private boliger til avancerede branddørssystemer, store kommercielle og offentlige bygninger. Vores dørlukker opfylder kravene i ANSI og CE på kvalitet og sikkerhed.

Vi tester alle komponenter, inden leveringen, for at sikre at de funger på det højeste niveau af komfort, sikkerhed  og  kvalitet.