Nergeco fleksible hurtigporte

/global/scaled/2000x869x0x388x1000x435/Entrematic-entrematicDK-images-nergeco-pictures-nergeco-fast-acting-wind-resistant-doors.jpg

Nergecos porte betyder hurtigere gennemkørsel, fremragende isolering og optimal sikkerhed til alle brancher og behov.

Den fleksible Nergeco Trekking® foldeteknologi er ideel til udvendige porte takket være den høje vindbelastningsmodstand. Den er udstyret med flere afstivere, som fordeler belastningen på konstruktionen jævnt og sikrer lufttætheden selv ved høj vindlast. Der kan vælges mellem forskellige fleksible tykkelser, der opfylder din specifikke krav til temperatur- eller lydisolering.

Indenfor er Nergecos hurtigporte specielt tilpasset den enkelte virksomheds behov og er den ideelle løsning inden for både tung industri, frugt og grønt/levnedsmiddelforarbejdning, medicinalindustrien og rene miljøer, kølerum, detailhandlen og logistik generelt.

Sikker, effektiv og fleksibel

Bundprofilen på Nergecos hurtigporte er både fleksibel og let og registrerer kontakt fra flere retninger. Der sker ikke noget ved berøring, da den sørger for rettidig åbning og hurtig lukning for at minimere risikoen for nedbrud og kræver minimale vedligeholdelsesomkostninger.

Ved at åbne i sidste øjeblik og uden risiko for skade på genstande eller personer og lukke lige så hurtigt - to gange så hurtigt som almindelige døre og porte, minimerer den nye, patenterede portløsning risikoen for ulykker og produktionsafbrydelser og reducerer luftudskiftningen og energiforbruget med helt op til 32 % for hver åbning og lukning.